Chcesz zorganizować konferencję prasową, debatę, webinar z pełną obsługą medialną? Interesuje Cię dotarcie z informacją do szerokiego grona dziennikarzy oraz redakcji ogólnopolskich i lokalnych? Centrum Prasowe Polskiej Agencji Prasowej zapewnia profesjonalizm i niezawodność w organizacji wydarzeń.

Realizujemy wydarzenia w trzech formatach: online, hybrydowym i stacjonarnym (w siedzibie klienta lub siedzibie PAP, w centrum Warszawy: Bracka 6/8), dostosowując się do indywidualnych potrzeb, związanych z liczbą prelegentów, uczestników czy wyborem języka spotkania.

Stawiamy na kompleksowość. Zapewniamy organizację, promocję wydarzenia oraz obsługę medialną. Spotkania promujemy dwoma kanałami: powiadamiamy mailowo dziennikarzy zainteresowanych danym tematem oraz publikujemy zapowiedź w kalendariach PAP, od których większość redakcji prasowych w Polsce rozpoczyna swój dzień pracy.

W ramach obsługi medialnej dziennikarze PAP przygotowują relację tekstową. Zapewniamy ponadto nagranie i montaż materiału wideo z wypowiedziami prelegentów oraz przygotowanie fotorelacji.

Docieramy do mediów ogólnopolskich oraz lokalnych wykorzystując portale PAP oraz tematyczne bazy mailingowe. Publikujemy informacje m.in. na ogólnodostępnym portalu – https://www.pap.pl/, w serwisie dla mediów, skąd bezpłatnie można przeglądać i pobierać zamieszczane treści – https://pap-mediaroom.pl/, a przede wszystkim w Codziennym Serwisie Informacyjnym PAP, z którego korzystają największe polskie media, instytucje państwowe, samorządowe, przedstawiciele biznesu, organizacji pozarządowych.

Centrum Prasowe PAP mieści się w samym sercu Warszawy. Od momentu jego uruchomienia w 2004 roku stawiamy na niezawodność w organizacji wydarzeń. Doceniło nas wielu klientów, którzy współpracują z nami do dzisiaj. Za nami już blisko 5 500 zrealizowanych wydarzeń oraz transmisji wideo.

Zapoznaj się z ofertą https://centrumprasowe.pap.pl/

Źródło informacji: PAP